Të gjitha kategoritë
Aftësia për R&D
Pse të zgjidhni JASHIN TOOLS si partnerin tuaj për veglat harduerike?

MJETE JASHIN është një markë e Zhejiang Wanli Diamond Group Co.Ltd. Si një nga prodhuesit kryesorë të mjeteve harduerike në Kinë, ai integron prodhimin dhe shitjet.

Aktualisht, produktet tona janë kryesisht në katër kategori: teh prerëse diamanti, teh rrethor sharre, copa ruteri dhe copa struke druri. Si një kompani familjare, ne kemi pasur gjithmonë kërkesat më të rrepta për cilësinë e produkteve tona, dhe kapaciteti ynë i fortë prodhues dhe mjeshtëria e hollë nuk janë vetëm themeli i markës sonë, por edhe krenaria e gdhendur në kockat eMJETE JASHIN.

Aftësia OEM

Përshtatja e Mjetit JASHIN

Prodhim dhe prodhim i pavarur

01
Përshtatja e madhësisë

Prodhimi i mjeteve harduerike të madhësive të ndryshme, më shumë në përputhje me aplikimet praktike.

02
Personalizimi i paketimit

Në varësi të kërkesave tuaja të dizajnit të paketimit, ne mund të ofrojmë paketim 100% të restauruar.

03
Përshtatje e ngjyrave

Prodhimi sipas ngjyrave të ofruara nga klienti.

04
Përshtatje LOGO

Ne mbështesim printimin me shumë ngjyra të logove dhe përpunimin e personalizuar të imazheve.