Të gjitha kategoritë
Aftësia dhe kapaciteti prodhues

Aftësia dhe kapaciteti prodhues

Prodhimi me një ndalesë - kompetenca e përqendruar dhe prodhimi inteligjent.

JASHIN TOOL ka mbi 30 vjet përvojë në prodhim në prodhimin me porosi të veglave harduerike. Ne mund të përmbushim të gjitha kërkesat e klientëve tanë për sa i përket cilësisë, çmimit dhe dorëzimit përmes proceseve dhe pajisjeve tona inovative, kapacitetit të shpejtë të prodhimit, aftësive të avancuara dhe të përsosura të montimit dhe pajisjeve të testimit me saktësi të lartë.

Kapaciteti mujor i prodhimit

JASHIN TOOL ka një aftësi të fortë prodhuese dhe katër seritë e veglave të tij kanë kapacitetin më të lartë të prodhimit midis kolegëve të tij në Kinë. Ofron furnizim të vazhdueshëm për shumë marka të mëdha ndërkombëtare.