Të gjitha kategoritë
Bitet e routerit
Set 10PC Straight Bit

Set 10PC Straight Bit

  • Rreth Nesh
  • Specifikim
  • Produkt Detail
DREJTA HETIM
首张
578A2972
578A2979
首张
578A2972
578A2979

Set 10PC Straight Bit


karakteristika

Ata mund të krijojnë profile dekorative në skaje, mbulesa ose elementë të tjerë, duke i shtuar elegancën dhe interesin vizual pjesës së përfunduar.

Ato janë të dizajnuara për të ofruar shkathtësi dhe saktësi gjatë formësimit, prerjes dhe prerjes së materialeve të ndryshme, duke përfshirë dru, kompensatë, MDF dhe materiale të përbëra.

Tehët kryq të aliazhit shpesh bëhen nga materiale me performancë të lartë si karabi, tungsteni ose çeliku, të cilat janë të vështira për t'u përdorur dhe rezistente ndaj nxehtësisë.

Për shkak të dizajnit të tyre unik, këto pjesë lënë një përfundim më të lëmuar në krahasim me disa lloje të tjera pjesësh. Kjo mund të zvogëlojë sasinë e punës së lëmimit ose përfundimit të kërkuar pas prerjes.

MOQ: 500 grupe me paketim, 300 grupe pa paketim
  • Rreth Nesh
  • Syze
  • Produkt Detail
Dërgo Hetim
Rreth Nesh

MJETET JASHIN Router-ët janë vegla prerëse që përdoren në përpunimin e drurit, kabinetin dhe aplikime të tjera për formësimin dhe prerjen e materialeve si druri, plastika dhe laminatet.

7


specifikimet
Lloji i rastitKuti druri
Numri i pjesëve10
Madhësia e fytit8.0 (mm)
Përfshin
Emri i produktitSize (mm)
Copa të drejta8*6*20, 8*8*20, 8*10*20, 8*12*20, 8*14*20, 8*15*20, 8*16*20, 8*18*20, 8*20*20, 8*25*20
Produkt Detail

Detajet e artikullit: Ky grup përmban 10 pjesë të drejta me tehe kryq aliazh.

Numri i Pjesëve: 10

Madhësia e boshtit: 8.0 (mm)

Lloji i boshtit: Drejt

Lloji i kasës: Kuti prej druri

DREJTA HETIM

BLESH SHPESHT BASHK