Të gjitha kategoritë
Copat e gomës së drurit
Nuk ka gërshërë për prodhimin e mobiljeve, dollapët

Nuk ka gërshërë për prodhimin e mobiljeve, dollapët

  • Rreth Nesh
  • Specifikim
  • Produkt Detail
DREJTA HETIM
1
2
3
4
1
2
3
4

Nuk ka gërshërë për prodhimin e mobiljeve, dollapët


karakteristika

Këto pjesë janë krijuar për të krijuar vrima të pastra, të sakta me grisje ose copëtim minimal.

Me dizajnin e tyre pa kërcell, lejon shpimin në hapësira të ngushta ku një pjesë e gjatë me kërcell mund të jetë e rëndë.

Mungesa e një shtylle lejon shkëmbimin efikas midis madhësive të ndryshme të biteve pa pasur nevojë për mjete, duke i bërë ato ideale për projektet që kërkojnë ndryshime të shpeshta të biteve.

Këto copa të rrotullës shpesh kanë një skaj prerës agresiv që ndihmon në heqjen e shpejtë dhe efikase të materialit.

copë 300: moq
  • Rreth Nesh
  • Syze
  • Produkt Detail
Dërgo Hetim
Rreth Nesh

MJETET JASHIN Jo Kokat e shtyllës së trungut përdoren zakonisht në prodhimin e mobiljeve, dollapët dhe detyra të tjera të përpunimit të drurit ku kërkohet saktësi dhe një përfundim i lëmuar, gjithashtu përdoren për detyra të tilla si krijimi i vrimave për kunjat, bulonat ose vida.specifikimet
Item NR.diametërGjatësia e përgjithshmeMadhësitë e fyellit HexAmbalazh
inç
313 160 1595 / 8 "6-9 / 32 "15 / 32 "pp tubi 1
313 160 17511 / 16 "6-9 / 32 "15 / 32 "tub E
313 160 1903 / 4 "6-9 / 32 "15 / 32 "tub E
313 160 20613 / 16 "6-9 / 32 "15 / 32 "tub G
313 160 2227 / 8 "6-9 / 32 "15 / 32 "tub G
313 160 23815 / 16 "6-9 / 32 "15 / 32 "tub G
313 160 2541"6-9 / 32 "15 / 32 "tub G
313 160 2701-1 / 16 "6-9 / 32 "15 / 32 "tub G
313 160 2861-1 / 8 "6-9 / 32 "15 / 32 "tub G
313 160 3181-1 / 4 "6-9 / 32 "15 / 32 "tub G
313 160 3491-3 / 8 "6-9 / 32 "15 / 32 "Tub spirale 42x380 (mm)
313 160 3811-1 / 2 "6-9 / 32 "15 / 32 "Tub spirale 42x380 (mm)
inç
313 435 1439 / 16 "17 "7 / 16 "pp tubi 3
313 435 1595 / 8 "17 "7 / 16 "pp tubi 3
313 435 17511 / 16 "17 "7 / 16 "tub F
313 435 1903 / 4 "17 "7 / 16 "tub F
313 435 20613 / 16 "17 "7 / 16 "Tubi H
313 435 2227 / 8 "17 "7 / 16 "Tubi H
313 435 23815 / 16 "17 "7 / 16 "Tubi H
313 435 2541"17 "7 / 16 "Tubi H
313 435 2701-1 / 16 "17 "7 / 16 "Tubi H
313 435 2861-1 / 8 "17 "7 / 16 "Tubi H
313 435 3181-1 / 4 "17 "7 / 16 "Tubi H
313 435 3491-3 / 8 "17 "7 / 16 "Tub spirale 42x700 (mm)
313 435 3811-1 / 2 "17 "7 / 16 "Tub spirale 42x700 (mm)


Produkt Detail

Dimensionet e produktit: Gama e diametrit nga 5/8" deri në 1-1/2".

Materiali i pajtueshëm: Dru.

Shërbimet OEM: Përshtatja e madhësisë, Përshtatja e paketimit, Përshtatja e ngjyrave, përshtatja e LOGO-s.

Lloji i kasës: Tub.

DREJTA HETIM

BLESH SHPESHT BASHK