Të gjitha kategoritë
Copa druri
Grykë shpuese me lopatë me kokë vidë konike me vrima, bosht Hex

Grykë shpuese me lopatë me kokë vidë konike me vrima, bosht Hex

  • Rreth Nesh
  • Specifikim
  • Produkt Detail
DREJTA HETIM
578A5376
578A5379
578A5380
578A5383
578A5384
578A5385
578A5376
578A5379
578A5380
578A5383
578A5384
578A5385

Grykë shpuese me lopatë me kokë vidë konike me vrima, bosht Hex


karakteristika

Dizajni i copave prej druri mundëson shpimin e shpejtë dhe efikas të vrimave me diametër të madh në dru.

Tehu i gjerë prerës i një lopate druri e lejon atë të heqë një sasi të konsiderueshme materiali me çdo rrotullim.

Dizajni i copave prej druri i bën ato të përshtatshme për shpimin e vrimave të thella në dru.

Copat e drurit janë projektuar kryesisht për dru, ato mund të përdoren gjithashtu në materiale të tjera më të buta.

MOQ: 500 PC
  • Rreth Nesh
  • Syze
  • Produkt Detail
Dërgo Hetim
Rreth Nesh

Copat e drurit gjejnë aplikim në një gamë të gjerë projektesh të përpunimit të drurit. Këtu janë disa përdorime dhe teknika të zakonshme:

1. Vrimat e pilotit: Pjesët e lopës me diametër më të vogël janë të shkëlqyera për krijimin e vrimave pilot për vida ose gozhdë. Kjo ndihmon në parandalimin e ndarjes së drurit dhe siguron një lidhje të sigurt dhe të ngushtë.

2. Vrimat e kunjave: Kur përpunoni nyje ose montoni mobilje, copat e lopës përdoren për të krijuar vrima me kunj për shtrirje të saktë dhe një lidhje të fortë.

3. Kalimet e telave dhe kabllove: Në punimet e instalimit elektrik dhe të kabllove, copat e lopatës së drurit janë thelbësore për krijimin e vrimave të pastra nëpër stufa ose trarë për të kaluar telat dhe kabllot.

4. Vrimat hidraulike: Bishtat e lopatës shkëlqejnë në shpimin e vrimave të mëdha për aplikime hidraulike, duke vendosur tubat dhe pajisjet me lehtësi.

5. Instalimet e menteshave dhe shulave: Kur montoni menteshat ose shulat në dyer dhe dollapë, copat e lopatës së drurit krijojnë vrima të përmasave të përsosura dhe të rreshtuara për një përshtatje të përsosur.

specifikimet

inç

diametër

Gjatësia e përgjithshme

3 / 8 "

4"

1 / 2 "

4"

5 / 8 "

4"

3 / 4 "

4"

7 / 8 "

4"

1"

4"

11 / 8 "

4"

11 / 4 "

4"

11 / 2 "

4"

1 / 4 "

6"

5 / 16 "

6"

3 / 8 "

6"

7 / 16 "

6"

1 / 2 "

6"

9 / 16 "

6"

5 / 8 "

6"

11 / 16 "

6"

3 / 4 "

6"

13 / 16 "

6"

7 / 8 "

6"

15 / 16 "

6"

1"

6"

11 / 8 "

6"

11 / 4 "

6"

13 / 8 "

6"

11 / 2 "

6"

3 / 8 "

16 "

1 / 2 "

16 "

5 / 8 "

16 "

3 / 4 "

16 "

7 / 8 "

16 "

1"

16 "

Zgjerimi i bitave të lopës

6"

-

12 "

-

Shënim: Specifikime dhe madhësi të tjera janë në dispozicion sipas kërkesës.

Produkt Detail

Dimensionet e produktit: Gama e diametrit nga 3/8" deri në 1".

Zgjatja e bitave të lopës: 6", 12"

Materiali i pajtueshëm: Dru

Shërbimet OEM: Përshtatja e madhësisë, Përshtatja e paketimit, Përshtatja e ngjyrave, përshtatja e LOGO-s.

DREJTA HETIM

BLESH SHPESHT BASHK