Të gjitha kategoritë

Lajme

Shtëpi> Lajme

Si të përdorni saktë tehët e sharrës me diamant?

Koha: 2023-02-23 Goditjet: 95

1. Koha para rrotullimit: Pas zëvendësimit të tehut të sharrës me një të re, kërkohet një kthesë paraprake prej 2-5 minutash përpara përdorimit për të lejuar që tavolina e sharrës të hyjë në gjendje pune përpara prerjes.

2. Përpara prerjes, duhet të kontrolloni nëse përdorimi i tehut të sharrës është në përputhje me materialin që do të pritet. Përdorimi i teheve të sharrës me diamant ndahet në gjithsej 6 kategori, përkatësisht tehët e sharrës prej graniti, tehët e sharrës prej mermeri, tehët e sharrës me gurë kuarci, tehët e sharrës me gurë mikrokristalor, tehët e sharrës prej guri artificial dhe tehet aktuale të sharrës me pllaka guri. Para blerjes duhet të jetë i qartë materiali prerës, ngurtësia, gërryerja, etj., raporti më i mirë i testit të objektit prerës, kështu që stafi Lin Xing më i përshtatshëm për kuotimin tuaj, dhe për një shumëllojshmëri të situatës së prerjes së gurit që të përputhet me produktet e duhura të tehut të sharrës. Sigurisht, nëse klienti ka kërkesa specifike për prerje, ju gjithashtu mund të parashtroni.

3. Prerja e materialit, duhet të jetë butësisht funksionimi normal i tehut të sharrës prerë në material, ndalon forcën e presionit të fortë shtytje të fortë. Shpejtësia e furnizimit të një teh sharre diamanti me një kokë të re zëvendësuese duhet të kontrollohet në rreth 30%-40% të shpejtësisë aktuale të furnizimit.

4. ndalojnë kthimin e papritur, përmbysja do të çojë në humbjen e dhëmbëve, shfaqja e rrezikut.

5. Dëgjoni tinguj jonormalë, shihni dridhje anormale dhe sipërfaqe të pabarabartë të prerjes gjatë përdorimit. Ju lutemi, ndaloni punën menjëherë, gjeni shkakun e anomalisë dhe ndërroni tehun e sharrës.

6. Gjatë prerjes, mos e ndaloni tehun e sharrës papritur në mes të objektit që do të pritet. Ndalimi në mes të materialit të prerë do të bëjë që dhëmbët e sharrës të bien dhe tehu i sharrës të deformohet.

7, Pas prerjes, ju lutemi fshijeni vajin kundër ndryshkut në kohë. Për të parandaluar ndryshkjen e tehut të sharrës.

8. Nëse dhëmbët e sharrës nuk janë të mprehtë, duhet t'i çoni në një dyqan bluarjeje të prodhuesit ose në një dyqan me teknologji bluarjeje. Përndryshe, këndi origjinal i dhëmbëve të sharrës do të dëmtohet, duke ndikuar në saktësinë e prerjes dhe duke shkurtuar jetën e shërbimit të tehut të sharrës.


prev kthehu te lajmetKthehu tek Lajmet Tjetër

Kategoritë e nxehta