Të gjitha kategoritë
Rreth nesh

Profili i kompanisë

Hangzhou Qingjialansheng Trading Co., Ltd

JASHIN TOOLS është një markë e Zhejiang Wanli Diamond Group Co., Ltd. Si një nga ndërmarrjet kryesore të prodhimit të mjeteve harduerike në Kinë, ajo integron dizajnin, prodhimin dhe shitjet. Aktualisht, katër kategoritë kryesore të produkteve të kompanisë janë Tehja e sharrës rrethore, Prerësi i kafshimit të ruterit, grimca me grykë dhe disku bluar me diamant. Si një ndërmarrje familjare, ne jemi gjithmonë duke ushtruar kërkesën më të rreptë për cilësinë e produkteve tona. Me shpirti më i përkushtuar, ju mund të blini produkte të përsosura nga kompania jonë. Pas tre brezash trashëgimie, kompania është bërë grupi i 14-të i bazave të eksportit të vendit për produktet elektromekanike, si dhe një nga prodhuesit më të mëdhenj në industrinë e harduerit në Kinë.

Me sipërfaqe ndërtimi prej 45000 metrash katrorë të fabrikës, dhe 1555 punonjës, duke përfshirë 175 personel profesional dhe teknik. ne mund të ofrojmë produktet më të spikatura dhe praktike për klientët tanë në mbi 86 vende dhe rajone. Në vitin 2019, shitjet tona vjetore tejkalojnë dhjetë shifra. Kapaciteti i fortë prodhues dhe mjeshtëria e shkëlqyer nuk janë vetëm themeli i markës sonë, por edhe krenaria e gdhendur në kockat e JASHIN TOOLS.


Avantazhi ynë

Kompania ka kërkime dhe zhvillim të pavarur, dizajn, prodhim, magazinim, integrim logjistik.

 • R & DR & D
 • Lë me testamentLë me testament
 • ProdhuarProdhuar
 • Logjistika e magazinimitLogjistika e magazinimit
Kompania Kultura

Kompania Kultura

Misioni i kompanisë:
Për të ofruar shërbimin më të mirë për klientët
Idetë e kompanisë:
Pionier i industrisë, duke udhëhequr kohën
Vlerat e kompanisë:
Fillime të zakonshme, rritje e shpejtë
Filozofia e biznesit:
Konvergjenca dhe zhvillimi i përbashkët
1990

Paraardhësi i JASHIN TOOLS, Hangzhou Zhijiang Tool Factory, u themelua në vitin 1985 dhe iu nënshtrua zhvillimeve të ndryshme për të krijuar Jashin Tools të themeluar nga Mr.Han në 1994.

1990
1995

JASHIN TOOLS filloi të prodhojë Tehët e Sharrës Diamond. Kompanisë iu dha e drejta për të importuar dhe eksportuar produktet e saj, dhe përqindja e eksporteve vetë-mbështetëse është mbajtur në mbi 95% që atëherë.

1995
2000

Në shtator 2000, JASHIN TOOLS bleu një ndërmarrje shtetërore dhe po punon për përmirësimin e aftësive të biznesit të ndërmarrjeve profesionale të importit dhe eksportit.

2000
2005

Në vitin 2005, kompania ka formuar kapacitetin e kërkimit, zhvillimit dhe prodhimit të tre produkteve kryesore, përkatësisht seritë e veglave të përpunimit të drurit, seritë e produkteve të diamantit dhe seritë e prerësve të përpunimit të drurit.

2005
2010

Të tre linjat e prodhimit kanë kaluar çertifikatat ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 dhe Tehët e Sharrës Diamanti të fituara MPA të BE-së.

2010
2015

Kompania ka qenë e angazhuar për të përmirësuar kapacitetin e biznesit të ndërmarrjeve profesionale të importit dhe eksportit, dhe deri më tani ka ngritur bazat e prodhimit të eksportit në Hangzhou Yuhang, Huzhou Deqing dhe Anhui Luan.

2015
2020

Tridhjetë e pesë vjet më parë filluam të prodhonim mjete, dhe tridhjetë e pesë vjet më vonë ne jemi ende këtu dhe vazhdojmë të shkëlqejmë për shkak të saj.

2020
1990
1995
2000
2005
2010
2015
2020

Certifikata e nderit

Disa ekipe R&D të kompanisë kanë më shumë se dhjetë vjet përvojë në industri


 • 48 +

  Marrja e patentës

 • 365 +

  Certifikata e nderit

 • 4+

  Certifikata të ndryshme

Përmbledhje kryesore
Nderi i Patentave
Certifikata e nderit