Të gjitha kategoritë
Tehe diamanti të segmentuara
Tehët e sharrës me diamant të segmentuar

Tehët e sharrës me diamant të segmentuar

  • Rreth Nesh
  • Specifikim
  • Produkt Detail
DREJTA HETIM
1
2
3
4
1
2
3
4

Tehët e sharrës me diamant të segmentuar


karakteristika

Tehët e sharrës me diamant të segmentuar me shtypje të ftohtë janë projektuar për të minimizuar copëtimin dhe dridhjet gjatë prerjes.

Projektuar për të siguruar prerje të shpejtë dhe të qetë në një sërë materialesh, duke përfshirë tulla/blloqe, asfalt, beton dhe gur.

Dizajni TS segmentuar i buzës me vrima ftohëse ndihmon në ofrimin e një prerjeje më të shpejtë dhe më të ftohtë në aplikime të shumta.

Siguroni prerjet më të buta për një përfundim profesional.

MOQ: Renditja minimale e tehut të sharrës është 500 copë për madhësi nën 300 mm dhe 100 copë për madhësi mbi 300 mm.
  • Rreth Nesh
  • Syze
  • Produkt Detail
Dërgo Hetim
Rreth Nesh

JASHIN TOOLS Tehja e sharrës me diamant të segmentuar me prerje të ftohtë janë ideale për aplikime të prerjes për qëllime të përgjithshme duke përfshirë mermerin, granitin dhe betonin.specifikimet
Nr ItemdiametërLartësia e segmentitTrashësia e segmenteveInner Diametri
inç ('')(Mm)inç ('')(Mm)(Mm)(Mm)
5001008173.94''1000.32''81.720/22.23/25.4
5001058174.13''1050.32''81.720/22.23/25.4
5001107174.33''1100.28''71.720/22.23/25.4
5001157174.53''1150.28''71.720/22.23/25.4
5001257174.92''1250.28''71.720/22.23/25.4
5001507195.91''1500.28''71.920/22.23/25.4
5001807227.09''1800.28''72.220/22.23/25.4
5002007227.87''2000.28''72.220/22.23/25.4
5002307249.06''2300.28''7.22.420/22.23/25.4
5002507259.84''2500.3''7.52.520/22.23/25.4
50030082811.89''3020.34''8.52.820/22.23/25.4
50035083013.86''3520.34''8.5320/22.23/25.4


Produkt Detail

Dimensionet e produktit: Gama e diametrit nga 100mm në 352mm; Lartësia e segmentit 8mm-8.5mm.

Materiali i pajtueshëm: Mermer, Beton.

Materiali: Shtypje e ftohtë, zhavorr diamanti me cilësi të lartë.

Shërbimet OEM: Përshtatja e madhësisë, Përshtatja e paketimit, Përshtatja e ngjyrave, përshtatja e LOGO-s.

DREJTA HETIM

BLESH SHPESHT BASHK