Të gjitha kategoritë
Tehe rrethore sharre
Teh i sharrës rrethore prerëse druri, prerje me kornizë të imët, ATB TCT me karabit tungsteni

Teh i sharrës rrethore prerëse druri, prerje me kornizë të imët, ATB TCT me karabit tungsteni

  • Rreth Nesh
  • Specifikim
  • Produkt Detail
DREJTA HETIM
ANVL1468_副本
ANVL1470_副本
ANVL1471_副本
ANVL1477_副本
ANVL1468_副本
ANVL1470_副本
ANVL1471_副本
ANVL1477_副本

Teh i sharrës rrethore prerëse druri, prerje me kornizë të imët, ATB TCT me karabit tungsteni


karakteristika

Tehu ynë rrethor i sharrës përmban dhëmbë TCT që qëndrojnë të mprehtë dhe të qëndrueshëm edhe pas përdorimeve të shumta.

Dizajni ATB zvogëlon rrezikun e grisjes dhe copëtimit, çon në një përfundim më të pastër dhe me cilësi më të mirë në sipërfaqen e prerë.

Tehët tanë të sharrës TCT janë projektuar për të përmbushur standardet industriale dhe për të ofruar performancë të qetë prerjeje. Ato janë të përshtatshme për t'u përdorur me sharra të markave të ndryshme.

Vrimat e çelësit: Ventilimet e stabilizatorit bllokojnë zhurmën dhe dridhjet për stabilitet maksimal, duke e mbajtur tehun të ftohtë për prerje të drejta dhe të sakta.

Tehët e karabit janë të përshtatshme për grisjen e drurit, prerjen e tërthortë të drurit, kompensatë dhe laminat.

MOQ: Renditja minimale e tehut të sharrës është 500 copë për madhësi nën 300 mm dhe 100 copë për madhësi mbi 300 mm.
  • Rreth Nesh
  • Syze
  • Produkt Detail
Dërgo Hetim
Rreth Nesh

JASHIN TOOLS Teh rrethor i sharrës prerëse druri për grisjen e drurit të ngurtë, prerjen e tërthortë të drurit të ngurtë dhe kompensatës së përgjithshme prerje, zdrukthëtari, MDF, melaminë dhe prerje dërrasash.specifikimet
Nr ItemdiametërMërzitKerfTrashësia e tehutDhëmbët
531160060160202.41.660
531180060180202.41.660
531190060190202.41.660
53120006020025.42.61.860
53120008020025.42.61.880
53123006023025.42.8260
53123008023025.42.8280
53125008025025.42.8280
53125010025025.42.82100
53130008030025.432.280
53130010030025.432.2100
53130012030025.432.2120
531350100350303.22.4100
531350120350303.22.4120
531400100400303.22.4100
531400120400303.22.4120

Shënim: Specifikime dhe madhësi të tjera janë në dispozicion sipas kërkesës.

Produkt Detail

Tungsten karabit me majë (T.C.T) i njohur për fortësinë dhe qëndrueshmërinë e tij ekstreme.

Dhëmbët e alternuar me pjerrësi të sipërme (ATB) krijojnë një prerje më të butë në material.

Gama e diametrit nga 160 mm në 400 mm; Dhëmbët e tehut variojnë nga 60-120.

Shërbimet OEM: Përshtatja e madhësisë, Përshtatja e paketimit, Përshtatja e ngjyrave, përshtatja e LOGO-s.

DREJTA HETIM

BLESH SHPESHT BASHK